Yeşilay Haftası Turnuvasının Küçükler ve Yıldızlar Kategorisi Bitti

Orduda yapılan Yeşilay Haftası Satranç Turnuvasının Küçükler kategorisi, yıldızlar kategorisi müsabakaları 04-05-06 Mart 2015 tarihlerinde saat 17:30 de günde 2 tur olarak yapıldı. Küçükler kategorisinde toplam 138 sporcu, yıldızlar kategorisinde ise toplam 65 oyuncu mücadele etti.

Çekişmeli maçların olduğu mücadelede küçükler kategorisinde erkeklerde birinci Levent Burak İYİGÜN ikinci Hüseyin Alp MANAP üçüncü ise Ahmet Umut KIR olmuştur. Kızlarda birinci Açelya GÜMELE ikinci Gaye ARSLAN üçüncü Şule DURMAZ oldu.

Yıldızlar kategorisinde ise birinci Yasin KORKMAZ ikinci Hüseyin YILMAZ üçüncü ise Hakan AKKAYA olmuştur. Bayanlarda birinci Öznur DURGUN ikinci Asude Sena ŞENSOY üçüncü ise Ece ÇİÇEK olmuştur. Özellikle Yıldızlarda genel sıralamada ilk dört sırada olan isimler çok dikkat çekiciydi. Bayan sporcular erkeklerle oynamasına rağmen mükemmel bir dirayet gösterip ilk dörde girdiler. Genel sıralama aşağıda verilmiştir.

1. Yasin KORKMAZ
2. Hüseyin YILMAZ
3. Öznur DURGUN
4. Asude Sena ŞENSOY

Özellikle bayan oyuncularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Haberime son verirkene herkese satranç dolu musmutlu yıllar diliyorum. 🙂 🙂

( Not: Minikler kategorisi Müsabakaları 7-8 Mart 2015 tarihlerinde yapılacaktır. 🙂 🙂 )