satrancokulu.com

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere sizinde çok bildiğiniz http://www.satrancokulu.com sitesini anlatacağım. Bildiğiniz gibi FM ( Fide Master) Selim GÜRCAN’a ait olan bu sitede aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Hem eğitim veren antrenörlerimiz hemde eğitim veren öğretmenlerimiz için bu siteyi anlatma gereği duydum. Peki bu sitede neler var. Biraz göz atalım.

http://market.satrancokulu.com/
Burada Selim GÜRCAN tarafından anlatılan satranç açılışları, satrançta oyunortası, öğretici oyunlar ve oyunsonu cd’leri var. Selim GÜRCAN cd’lerinde oyunları hem bir sporcu hemde bir antrenör olarak anlatıyor, bu sayede eğitim videolarının size öğreteceği ve katacağı şeyler en üst düzeye çıkıyor. Selim GÜRCAN sadece bunla kalmıyor ve videolarında satranç tahtasınıda renklendirerek en önemli noktaları görsel olarak vurguluyor ve videosunu izleyenlere satrancı maksimum şekilde öğretmeyi hedefliyor. Hani derler ya anlatılmaz yaşanır, en azından bir cd’sini alıp bakmalı ve kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz. 🙂 🙂

Sadece bunlar mı var peki ? Tabiki de hayır. Özellikle benim sizlerle paylaşmak istediğim satranç takımları bölümü ve satranç panoları bölümü. Antrenörlerimiz ve okulda ders veren öğretmenlerimizin bu bölümlerden çok faydalanacağını düşünüyorum. Lafı çok uzatmak istemiyor ve sizlerle hemen linkleri paylaşmak istiyorum.

Satranç Takımları için: http://market.satrancokulu.com/satranc-takimlari

Satranç panoları için: http://market.satrancokulu.com/satranc-egitim-panolari

Daha fazlası için siz sevgili satrançseverleri ” http://satrancokulu.com/ ” adresini ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum. Satrançla ilgili aradığınız ne varsa hemen hemen hepsini bulacağınız bu siteye girdiğinize pişman olmayacaksınız !!

Bu siteyi kurup satranççılara ve bu spora hizmet veren insanlara fayda sağlayan Selim GÜRCAN’a teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.